Martin Ødegaard havner likevel i «Football Manager 15»

Her er beviset.

11. november 2014 19:48

(PressFire.no): I forrige uke var «Football Manager»-sjef Miles Jacobson på snarvisitt i Oslo. Vi benyttet anledningen til å spørre om det mange sikkert lurer på: hvorfor er ikke Martin Ødegaard med i «FM 15»?

Svaret er enkelt. Ettersom det norske balltalentet er under 16 år, trengs tillatelse fra foreldrene før han kan dyttes inn i spillet.

Vi vil elske å ha ham med. Så hvis han eller foreldrene ser dette: Bare ta kontakt! Jeg er på Twitter og Facebook, bare send en melding, så ordner vi det! sa Jacobson til PressFire

NB! Se mer av intervjuet med Miles Jacobson i videovinduet.

Entusiastisk «FM»-sjef

Det tok noen få dager, men ventetiden ble ikke så veldig lang. Oppfordringen har blitt videreformidlet til Martins far, Hans Erik, og den forløsende signaturen er nå på plass. 

Hei Miles, jeg gir deg herved retten til å putte Martin Ødegaard inn i «Football Manager 15».

Underskrift far, Hans Erik.

Miles Jacobson har fått budskapet servert, og responderer entusiastisk.

Først la han ut en ganske avventende melding på sin Twitter-konto, før det hele var verifisert å faktisk dreie seg om Strømsgodset-essets opphav.

Etterpå ble en stor takk rettet mot Erik Midtgarden, som fikk formidlet ønsket fra «FM»-sjefen og delte dette bildebeviset som kom i retur i kveld.

Tilgjengelig nå!

Opprinnelig var planen å vente med å få Ødegaard inn i spillet til neste patch, forklarte Jacobson. Men folk på SI-kontorene har tydeligvis kastet seg rundt og smir mens jernet er varmt.

Det er allerede mulig å hente ned den offisielle spillerprofilen og legge til i spillet.

– Du kan laste ned offisielt nå. Og vi vil legge ham til i neste hotfix for de som ikke har lastet ned, skriver Jacobson på Twitter i kveld.

(NB! Du må starte et nytt spill, etter å ha lastet ned profilen fra Steam, for å få Ødegaard med i «FM 15»).

– Har fulgt ham et par år

Miles Jacobson kunne røpe at Ødegaard har vært på radaren også til Sports Interactive, ikke bare klubber som Real Madrid, Manchester City, Barcelona og flere som for tiden ser ut å ligge langflate etter den norske 15-åringen.

 Han er i databasen vår. En av researcherne våre har fulgt ham et par år. 

– Hvor stort er potensialet hans?

 Stort. Men det er litt rart med Martin: Det virker som om han har modnet veldig fort. Og det er klart at han har et stort potensiale. Men jeg tror personlig ikke at han blir en ny Messi. Jeg tror for eksempel at han ikke er helt rask nok.

– Men hvis han blir på nivå med Solskjær, så er ikke det så verst heller. Han vil nok uansett bli en av tidenes beste norske spillere, men om han vil bli en av verdens beste er jeg usikker på, fortalte Jacobson til PressFire i forrige uke.

Foto (hovedbilde): Erik Midtgarden/Twitter.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3