Heftige onlinekamper i «Max Payne 3»

Se den nye traileren her.

29. mars 2012 13:12

(PressFire.no): Nylig slapp Rockstar en ny trailer fra «Max Payne 3», denne gang med flerspillerdelen i fokus.

Utviklerne har fokusert på å integrere noen av de karakteristiske mekanikkene du forbinder med denne spillserien. Flerspillermodusen vil for eksempel inkludere den såkalte Bullet Time-effekten.

NB! Se traileren nederst i saken.

For ikke å sørge for kaotiske tilstander i intense kamper mot andre online har Rockstar tatt et valg om at Bullet Time, altså «sakte-film»-effekten, kun er mulig å bruke når du har en fiende i siktet ditt.

Det antydes i den ferske traileren at Bullet Time bare er én av flere elementer som skal krydre onlinespillingen litt. Flere slike blir «avslørt snart», heter det.

Gang Wars og Payne Killer blir fremhevet som to av flere onlinemoduser. Førstnevnte inkluderer figurer du også møter i enspillerdelen av «Max Payne 3», og vil ha historieelementer i form av nye oppdrag og mål underveis – basert på utfallet av hver runde.

Payne Killer er en modus der spillerne må rotte seg sammen for å prøve å ta Max eller hans kumpan, Raul Pasos. Den som lykkes med det, får sjansen til å spille som en av disse to.

Max og Raul er fullstappet med ammunisjon og har ekstra robust helse, så det skal ikke være lett å få en av de ned i knestående.

«Max Payne 3» slippes til PlayStation 3, pc og Xbox 360 den 18. mai. Se den nye traileren her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3