Heftig fremtidskrig i «Call of Duty: Advanced Warfare»

Se E3-demoen her.

9. juni 2014 20:39

(PressFire.no): «Call of Duty» har alltid servert grandiose slag og bombastiske eksplosjoner. I så måte er det nye «Call of Duty: Advanced Warfare» intet unntak.

På Microsofts pressekonferanse i kveld fikk vi se den første skikkelige traileren til spillet. Det starter med noen soldater i et luftfartøy, men selvfølgelig går ting skeis og farkosten styrter i bakken midt i Seoul i Sør-Korea.

Ikke kjempekreativt men det legger et godt grunnlag for å vise frem flott grafikk.

NB! Du kan se den ferske traileren i denne saken.

Etter krasjet får vi se noe som best kan kalles eksplosivt gameplay. Vår helt Mitchell, skuer ut over en halvveis ødelagt storby, før han legger i vei inn i det urbane helvetet.

Som vi har hørt tidligere, foregår spillet i 2054, og det er tydelig at krigsmateriell vil få en real dose steroider, dersom utviklers fremtidsspådommer slår til. Her er nemlig både svære mech-aktige roboter og futuriske droner.

Fra E3-scenen ble det også avslørt at Microsoft-spillere blir tilgodesett, ved at de vil få tilgang på planlagt nedlastbart innhold først. Det har vært tilfelle i flere år allerede.

Spillet kommer ut på nye og gamle Xbox og PlayStation, samt PC den 4. november.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3