«Hearthstone» til Android-brett før jul

Mobilversjonene kommer neste år.

22. oktober 2014 11:44

(PressFire.no): Tidlig på året lanserte spillgiganten det digitale kortspillet basert på «Warcraft»-universet, «Hearthstone».

Spillet har blitt svært populært og ble raskt også sluppet til Ipad.

Android-brett o-hoi

Men de med Android-baserte nettbrett har måttet stå å ventekø, og flere ganger har Blizzard vært ute og bekreftet at spillet fremdeles er på vei til plattformen.

Nå bekrefter de at det siktes på en lansering før nyttår, men da er det kun snakk om Android-baserte nettbrett.

– Vi tar ett steg om gangen og har satt oss et mål om slippe for Android-brett, vår neste plattform, før slutten av året. Vi har bare noen få mana-krystaller å polere og noen sinte kyllinger å jakte ned, heter det i et blogginnlegg.

Mobilversjon må vente

Videre heter det at de også er nære å ha spillet klart for Iphone- og Android-telefoner, men at de har innsett at de trenger litt mer tid for å få det til «helt rett».

– Selv om vi har en versjon internt som kjører, trenger den mer jobbing og vi føler at den ikke vil være klar for å deles før tidlig neste år.

– Det er viktig for oss at mobilopplevelsen av «Hearthstone» er like tilgjengelig som pc- og nettbrett-versjonene, skriver Blizzard i bloggen.

De påpeker at det er brukergrensesnittet som må være designet for mobiltelefoner for å ta hensyn til de mindre skjermene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3