«Hearthstone» får sin første utvidelse

Lover en eksplosiv sammenkomst.

9. november 2014 17:57

(PressFire.no): Gjennom en særdeles melodisk trailer avslørte Blizzard sine planer rundt den første fulle utvidelsen til kortspillet «Hearthstone»:

«Goblins vs. Gnomes» kommer ut i desember.

Eksplosiv sammenkomst

De to rasene, goblins og gnomer kommer som kjent fra «Warcraft»-universet ikke helt overens, men er både typisk hendige med maskineri og eksplosiver. Blizzard lover dermed fyrverkeri når de to rasene skal få sin egen utvidelse.

Det blir stor fokus på humor i ekspansjonen, som lover både eksplosive sauer og annoy-a-trons.

Da den forrige miniutvidelsen som kom ut i juli, Naxxramas, var mye mer fokusert på grimme spøkelser, zombier og andre skummelheter, er dette er riktig fargeklatt.

Tilfeldige bonuser

En ny type figurkort har blitt skapt, Mechs, og en stor del av de 120 nye kortene i utvidelsen kommer til å være myntet på å skape samarbeid med disse, forklarer selskapet.

En del av kortene lover riktig kaos, med muligheter til å virkelig snu en kinkig situasjon. Kort som lover gratis nye kort, eller som gir kraftige hjelpemidler til alle ens kort for liten kostnad, kan komme hendig med.

Flere av kortene vi har fått en liten sniktitt på virker som de gir veldig tilfeldige, dog kraftige, bonuser.

Android og iPhone-støtte

Utvidelsen kommer i desember, og da ventes også Android-støtte til dette spillet, som hittil har vært tilgjengelig for Windows, Mac og iPad. Det forventes at støtten og spillutvidelsen kommer til å komme på cirka samme tid, forklarte selskapet under Blizzcon.

I første runde kommer spillet til å være tilgjengelig for Android-nettbrett, mens smarttelefoner med Android samt iPhone må vente på godsakene til begynnelsen av 2015.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3