Hardkokt «Expendables»-spill på vei

Ta styring over noen av verdens største actionstjerner.

30. juni 2012 11:09

(PressFire.no): Den kommende filmen «The Expendables 2» kan skilte med noen av de største actionstjernene fra de siste 40 årene, og ligger an til å bli et testosteronbonanza av dimensjoner.

Nå er det bekreftet at et spill blir sluppet parallelt med filmen. Det blir en nedlastbar affære som dukker opp Xbox Live, PlayStation Network og pc, ifølge CVG.

NB: Se flere skjermbilder i galleriet til høyre.

Samarbeid for fire

I likhet med filmen kan du nok vente deg et actionkalas som på ingen måte svarer på troverdighetens kall.

- «The Expendables 2»-spillet bygger på universet skapt i de høyoktans, stjernespekkede filmene, og inviterer spillere på et eventyr for å redde en ekstremt verdifull, kidnappet milliardær, heter det i en pressemelding fra Ubisoft, som har tatt tøylene for linsensen.

Spillmatiseringen lar deg ta kontroll over figurene til Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Terry Crews og Jet Li i en firespillers samarbeidskampanje.

Filmen kan også skilte med navn som Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris, Jason Statham og, av den yngre garde, Liam Hemsworth (lillebroren til Chris «Thor» Hemsworth). Hvorvidt deres digitale alter ego dukker opp i spillet, gjenstår å se.

Leder opp til filmens historie

Pressemeldingen lover en eksplosiv opplevelse som foregår i forkant av hendelsene i filmen.

- Alt er i skjønneste orden inntil helvete braker løs, og en eksplosiv miks av testosteron og parafin detonerer i en massiv ildkule som aldri gir seg, skriver de poetisk, og fortsetter:

- Eventyret slutter akkurat der hvor filmen starter, og skaper dermed en eneste lang historie å oppleve for tilhengere av «Expendables» sin hardkokte form for action.

For en ukes tid siden lekket en video med gameplay fra spillet, som dessverre har blitt fjernet fra Youtube.

«The Expendables 2 Video Game» kommer til pc, PlayStation 3 og Xbox 360 i løpet av sommeren.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3