Har vennene dine forsvunnet fra Xbox LIVE?

Microsoft: – Vi jobber med saken.

20. januar 2015 09:00

(PressFire.no): De siste timene har enkelte Xbox-tjenester slitt. Det gjelder i første rekke vennelistene og skylagringstjenester.

I skrivende stund viser statusoversikten at både Xbox One og Xbox 360 fortsatt sliter.

Microsoft oppgir at det i praksis betyr at det kan oppstå vanskeligheter med å hente eller laste opp data til skyen. I tillegg er vennelister, og oversikt over hva Xbox-folk du kjenner foretar seg, amputert for øyeblikket.

 Våre folk jobber hardt med saken for å få vennelistene opp å stå igjen, heter det på Twitter fra Xbox-kundestøtten.

Det samme problemet oppsto også i forrige uke. I tillegg var Achivements-oversikten da utilgjengelig i en periode.

NB! Her kan du selv følge statusen til de ulike Xbox LIVE-tjenestene.

«Minecraft»-trøbbel

Microsoft anerkjenner samtidig at enkelte har hatt problemer med å laste opp brukerskapt innhold, verdener, til «Minecraft» på Xbox 360, og at kjøp til Windows Phone har vært vanskelig den siste tiden.

Også her forsikrer Microsoft at det jobbes på spreng med saken. De oppgir ingen grunn til disse problemene Xbox LIVE og Windows Phone Marketplace.

Både Microsoft og Sony har slitt med sine respektive onlinetjenester i tiden etter dataangrepene i juleferien. Sonys PSN var da nede i tre-fire dager, Xbox LIVE cirka ett døgn.

Sony stengte PSN for «vedlikehold» torsdag i forrige uke, slik de har gjort med ujevne mellomrom de siste åra. Microsofts LIVE-tilbud har altså også opplevd smårusk den siste uka. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3