Har slått seg til ro med at «Xbone»-kallenavnet har kommet for å bli

- Ikke det mest flatterende.

4. oktober 2013 12:41

(PressFire.no): Dette er nok det minst viktige aspektet ved den gryende konsollkrigen mellom Xbox One og PlayStation 4, men kallenavnet internett ga Microsofts nye var uunngåelig.

Kanskje Twitter- og forumtrålere fikk ekstra blod på tann, etter at Microsoft kjapt gikk ut med misnøye rundt Xbone-kjælenavnet.

I rekken av langt mer betydelige u-svinger Microsoft har tatt det siste halvåret, er trolig dette den minst avgjørende. PlayStation 4 blir selvsagt PS4 om du vil forkorte - men hva er egentlig det beste kallenavnet på Xbox One?

Nå har Phil Spencer, spillsjefen for Microsoft Studios, innsett at dette er en kamp de ikke kan vinne. Xbone har trolig kommet for å bli.

If you can't beat them ...

- Det som plaget meg i starten, var at jeg ikke så det [navnet] komme, sier Spencer til GameSpot.

Jeg hadde sett på Xbox One-navnet i måneder, jeg var ikke smart nok til å smelte bokstavene sammen og komme opp med «Xbone».

- Jeg tror det har kommet for å bli. Vi kan fortelle at vi ikke liker det så mye vi bare orker, men det er en smart måte å bruke navnet på, vedgår han.

- Trolig ikke det mest flatterende navnet, men jeg tror det har kommet for å bli, spår Spencer.

- Respektløst

Microsofts Larry «Major Nelson» Hryb var ikke like forståelsesfull da Xbone-kjælenavnet først begynte å blomstre.

Han gikk ut på NeoGaf i forrige måned og mener folka i Microsoft som har lagd denne nye konsollen fortjener noe bedre enn Xbone:

- Jeg liker det ikke, svarte han en annen forumbruker på NeoGaf.

Det viser mangel på respekt overfor folka som til nå har brukt tusenvis av timer på å utvikle dette produktet. [Navnet] er frekt, men jeg liker det personlig ikke, sa Hryb.

Uka etter kjøpte Microsoft ifølge Fusible domenet Xbone.com, bare for å være på den sikre siden.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3