Har rollefiguren din i «Skyrim» fått spontan vannskrekk?

Da bør du lese dette.

11. april 2012 20:13

(PressFire.no): PlayStation 3-eiere som har spilt «The Elder Scrolls V: Skyrim» har vært ganske uheldige. Denne versjonen har vært plaget med problemer, hvor mange av dem endelig ble fikset i en oppdatering med versjonnummer 1.4 - flere måneder etter at spillet ble sluppet.

Nå har Bethesda sluppet en ny oppdatering, som i tillegg til å introdusere et par nye funksjoner også fikser en lengre liste med problemer på alle plattformene.

Men etter å ha installert den nye oppdateringen har enkelte PlayStation 3-spillere fått problemer med svømmeferdighetene sine i spillet. Det meldes at spillet kræsjer når rollefiguren beveger seg i det våte element.

En av PressFires lesere er nå lei av at ett av hans favorittspill skuffer på PlayStation 3:

- Så fort rollefiguren får hodet under vann, så henger det seg. Jeg må jo innrømme at «Skyrim» er ett av mine favorittspill, til tross for at det har vært ute en god stund er det utrolig moro.

- Det er jo trist at et spill som er så nærme å være et mesterverk skal skuffe gang på gang, i alle fall på PS3, forteller Jan-Remi Bucher til PressFire.

Utviklerne har allerede anerkjent problemet, og ber PlayStation 3-eiere som har problemer om å slette midlertidig data som lagres på maskinen for å få bukt med problemet.  

Det betyr ikke at du må slette fremgangen din i lagringsfilen, men game data som lagres under Game data utility.

Se en oppskrift fra Bethesda her.

«The Elder Scrolls V: Skyrim» ble sluppet til pc, Xbox 360 og PlayStation 3 11. november og har høstet mange priser og lovord hos anmeldere.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3