Har lyst til å lage mer «Alien»-terror

– Et daglig tema hos oss.

15. desember 2014 13:54

(PressFire.no): Et av flere grøsselige spill i år kan få en oppfølger.

«Alien: Isolation» gikk rett til røttene, og la seg tett opp mot samme atmosfære og stil som i Ridley Scott-filmen fra 1979.

Du spiller som Ellen Ripleys datter, Amanda, og handlingen er lagt til romstasjonen Sevastopol – femten år etter «Alien»-filmen.

Har flere «Alien»-ideer

Det er Creative Assembly, britene best kjent for sine «Total War»-strategispill, som står bak.

Sjansen er stor for at de vil ut på et nytt besøk i det kalde verdensrommet. Det skinner igjennom i et intervju AvPGalaxy har gjort med en av designerne.

Handlingen til en oppfølger er et daglig tema, forteller Gary Napper fra Creative Assembly.

 Folk har sine egne ideer til hva vi kan gjøre, manusfolka våre har noen solide konsepter.

Uten at vi skal røpe viktige deler av handlingen til «Isolation» her, er det klart at utviklerne i så fall har lyst til å bevare atmosfæren i en eventuell oppfølger. Og at de allerede har en plan for hva de kan gjøre enda bedre.

 Hvis vi lager en oppfølger vil jeg at vi holder oss til den samme skremmende tilnærmingen, men gjør mer med miljøene og samhandlingen med disse, sier Napper.

– 

Guds vrede

Creative Assembly er allerede godt i gang med sitt neste spill. Det blir mer «Total War», for neste år er det Attila og hunerne på slutten av 300-tallet som er i sentrum.

Spillet får en apokalyptisk tone, forklarte Simon Mann til Eurogamer da «Total War: Attila» ble kunngjort i høst.

– Kristne forfattere så rundt seg og så sykdom, de så klimaendringer, og de så Attila falle over dem. De tenkte «Det var det. Dette er endetidene». Attila var guds vrede, straffen for kristen synd og dekadens, fortalte Mann.

Utviklerne har også avslørt at de bringer tilbake funksjoner mange har etterspurt. Blant annet slekts- og egenskaptrær, og introduserer «fullstendig ødeleggelse av bebyggelser», samt dynamisk ild.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3