Har fikset flere «Black Ops II»-feil

Nå er Xbox 360- og pc-versjonen i fokus.

23. november 2012 13:03

(PressFire.no): I forrige uke, like etter lanseringen av «Call of Duty: Black Ops II», kom det først en oppdatering til Playstation 3-versjonen.

Den kritiske feilen som Treyarch forsøkte å gjøre noe med da, handlet om at spillet for noen fryste på vei inn i en flerspillerkamp.

Nå har også pc- og Xbox 360-versjonene fått en oppdatering. Denne ble rullet ut i går, og dekker andre områder ved spillet.

Har fått styr på helikopteret

Når det gjelder Xbox 360, har utviklerne blant annet fokusert på å bedre streaming-funksjonaliteten og flyten i spillet generelt.

I CODTV kan du se kamper, og denne har vært for ustabil etter «Black Ops II»-lansering.

På listen som tar for seg alle forbedringene i denne oppdateringen, står det også at Treyarch blant annet har fikset på feil som at en drone flyr «under» kartet – eller at noen har hatt trøbbel med å ha kontroll på Dragonfire (helikopteret med fire rotorer).

Her kan du lese om alle forbedringene til Xbox 360-versjonen av «Black Ops II».

- Bedre servere

Pc-spillere har kanskje sett en hest som har oppført seg besynderlig i Afghanistan? Dette er nå fikset, i tillegg til andre uregelmessigheter i gameplayet og elementer ved spillet som utfordrer alle gjeldende fysiske lover.

Det er også utført en rekke utbedringer for å få opp flyten i alle spillmodi, skriver utvikleren – fra enspillerdelen, flerspiller og i zombie-modusen.

Dessuten er serverne bedre, når det gjelder matchmaking. Også til pc skal det nå være bedre å se andre spille, gjennom CODTV.

Her kan du lese om alle utbedringene til pc-versjonen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3