Har du savnet denne plattformnøtten forkledd som motorsykkelspill?

Nytt «Trials» er rett rundt hjørnet.

27. februar 2014 16:57

(PressFire.no): «Trials»-spillene har mange fans. De ser ut som om de handler om motorsykkelkjøring, men egentlig er det snakk om å forsere stadig mer komplekse, fysikkbaserte brett i to dimensjoner, og spillene utfordrer både reaksjonsevne og til tider tålmodigheten.

April-slipp

Ny informasjon om det tredje «Trials»-spillet kom endelig i går kveld, og det kommer også til begge nestegenerasjonsplattformer.

Lanseringen er allerede den 16. april, og spillet kommer til både Xbox 360, Xbox One, PlayStation 4 og Steam.

Får flere utvidelser

Interessant nok: kjøper man spillet fysisk får man med Season Pass på kjøpet. Dette er viktig, da utviklerne i RedLynx planlegger lang levetid for spillet, og seks tilleggspakker er allerede planlagt (ifølge denne sniktitten hos Eurogamer).

Men før vi kommer så langt - spillet vil komme med rundt 60 baner, samtlige større og mer komplekse enn noen gang tidligere, og selvfølgelig vil det inkludere verktøy for å lage nye baner.

En annen viktig nyhet er at spillet nå også introduserer triks som kan utføres med den høyre kontrollerstikken. I visse spillmoduser vil man altså kunne tjene inn ekstrapoeng ved å trikse.
Nye kjøretøy, som quadbikes, vil også være inkludert.

Fikk forsterkninger

Utviklerne påpeker også at hver bane inneholder tre spesifikke påskeegg, hemmeligheter som til tider er svært godt skjult, og som kan endre opplevelsen av det gitte brettet betraktelig.

Spillet er såpass ambisiøst at RedLynx fikk hentet inn ekstra utviklere fra Ubisofts øvrige studioer, så det er bare å håpe på at opplevelsen lever opp til den glimrende forgjengeren. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3