Har du samvittighet til å være skurken?

Snart får du styre Daud i «Dishonored».

14. mars 2013 09:10

(PressFire.no): Ettersom hele poenget med «Dishonored» er å hevne drapet på keiserinnen, som du sverget ditt liv til å beskytte, er det klart at du får et anstrengt forhold til attentatsmannen Daud.

Om du skal nyte det hyllede snikespillets andre ekstrapakke, gjør du likevel lurt i å pakke bort gammel forargrelse. Her er det storskurken selv som skal ledes rundt.

«The Knife of Dunwall» utgis 16. april til Windows, Xbox 360 og PlayStation 3, forteller Gamespot. Prisen blir rundt 60 kroner.

Tjuvtriks

I motsetning til den foregående utvidelsen, hvor du heller bedriver knallhard trening i hinderløyper, er dette en historiedrevet konfekt i samme stil som hovedspillet.

Daud og banden The Whalers har helt andre triks enn protagonisten Corvo, men deler en felles interesse for å holde seg i skyggene og luske over hustak.

- Etter å ha drept keiserinnen og endret Dunwall for all fremtid, drar du på jakt etter frelse. The Outsider har nøkkelen til forløsningen din, men hvem eller hva er Delilah? frister utviklerne om pakkens handling, ifølge Gamespot

Hyllet snikespill

«Dishonored» er et av fjorårets mest kritikerroste spill, og hentet inn hele seks øyne på terningen her i gården.

- Et av de eneste spillene jeg umiddelbart har startet på nytt, etter knappe 20 timer, skrev Thomas Christoffersen da han anmeldte det.

Utgangspunktet er den topptrente, magifrelste livvakten Corvo, som altså skal komme til bunns i drapet på keiserinnen.

Hovedtyngden ligger i hjelpemidlene man har til rådighet, som et vidt register av magi, våpen og god, gammeldags list. Mye av poenget er i hvordan den åpne byen lar deg velge stier og fremgangsmåter selv.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3