Har du planer om å spille «Uncharted 3» online?

Da bør du planlegge godt. Ny nedetid varslet på PSN.

2. november 2011 09:54

(PressFire): Sony har en egen evne til å legge vedlikeholdsarbeid av onlinetjenesten PlayStation Network til perioder der det lanseres store PlayStation 3-titler, eller er ekstra stor aktivitet for å spille online.

Forrige gang tok Sony fram de virtuelle spadene sine, litt tape og en skiftnøkkel samme dag som «Battlefield 3»-betaen ble rullet ut via PSN. Også «FIFA 12» hadde lansering den aktuelle dagen.

Tradisjonen tro, kan man derfor si, er det varslet en ny ettermiddag med begrenset tilgang til onlinetjenestene. Og det omtrent samtidig med «Uncharted 3»-lanseringen (spillet er ute i butikkene i dag). «Battlefield 3» er heller ikke mange dager gammelt.

Torsdag 3. november vil det ikke være mulig å logge seg inn på PSN, ha tilgang til PlayStation Store eller sjekke kontoinnstillingene i perioden mellom klokka 17:00 – 19:00. (16-18, engelsk tid).

I utgangspunktet bare to timer, altså, men det står også på denne Sony-nettsiden at selve vedlikeholdsjobben varer fra 17:00 – 22:00, og at nedetiden derfor kan bli lengre enn de forespeilede to timene.

Sony opplyser ikke hva som er årsaken til denne runden med PSN-vedlikehold.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3