Har du opplevd Xbox-problemer i det siste?

Skylagring i det blå.

19. november 2014 10:56

(PressFire.no): Det toppet seg i går, da flere av Microsofts nett- og skytjenester fikk seg en trøkk.

Status for disse tjenestene i skrivende stund er endret. Både Xbox LIVE, skylagring og sosiale tjenester skal nå fungere som vanlig.

Problemene det ble rapportert om i går skal gjelde mer enn bare Xbox 360 og Xbox One sine nettilbud. Azure-skytjenesten som ligger til grunn for en rekke Microsoft-produkter gikk ned, helt eller delvis i løpet av tirsdagen, meldte blant andre Windows Central.

Trøbbelet gjorde seg gjeldende i de fleste verdensdeler, bortsett fra i Australia.

Xbox-eiere rapporterte om problemer med å lagre i skyen, eller koble seg til onlinespilling. Også opplåsing av achievements og vennelister skal ha vært rammet, rapporterte Polygon i går.

Våre folk jobber hardt med å finne løsninger. Takk for tålmodigheten mens vi får ordnet dette, het det i en kort statusmelding fra Microsoft i går.

Azure-serviceloggen til Microsoft viser at en rekke Microsoft-tjenester var rammet av problemer i går og natt til torsdag, norsk tid. Nå er status at det meste kjører som vanlig.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3