Lyst til å teste «Assassin’s Creed: Revelations»?

Nå har du sjansen.

2. september 2011 10:41

Ubisoft har sendt ut en pressemelding der de viderebringer et budskap som burde fenge. Spesielt om du er fan av «Assassin’s Creed» og eier en PlayStation 3:

Fra og med i morgen (lørdag 3. september) kan du nemlig betateste flerspillerdelen av det forestående «Assassin’s Creed: Revelations». Tilbudet gjelder for de som er PlayStation Plus-kunder, eller Uplay-medlemmer. Sistnevnte er Ubisofts spillfelleskap, mens Plus-medlemsskapet koster deg noen hundrelapper i året og gir deg tilgang på slike tidlige beta-tester samt noen gratisspill hver måned.

Allerede i dag kan du laste ned en betaklient fra Plus-menyene, og installere. På den måten er du klar til serverne åpner lørdag 3. september, skriver Ubisoft i pressemeldingen.

Betaen gir deg tilgang til ni forskjellige karakterer, tre kart og fire ulike moduser – bare en smakebit av det som kommer til å være representert i det ferdige spillet.

I forbindelse med GamesCom i Köln nylig, fikk vi se en imponerende og eksplosiv bit fra enspillerdelen. Alt det som ble vist der ble senere sluppet i trailer-form. Vi fikk også en prat med en av utviklerne bak «Revelations» på E3 i Los Angeles, så du har et par muligheter der om du har lyst til å oppdatere deg på hva som venter i midten av november.

NB! Betaen vil vare i perioden 3. til 11. september.

«Assassin’s Creed: Revelations» lanseres til PlayStation 3, Xbox 360 og PC den 15. november.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3