Lyst på en prøvetur med «LittleBigPlanet Karting»?

Betaen åpner snart. Slik melder du deg på.

28. juni 2012 13:42

(PressFire.no): Sony har nå startet å friste med en beta til «LittleBigPlanet Karting». Denne åpner ikke riktig enda, men det er mulig å melde sin interesse – og begynne å håpe på en beta-nøkkel i epost.

Spillet, som har planlagt lansering til høsten en gang, lages av folka som har lagd «ModNation Racers».

Da spillet ble annonsert tidligere i år fristet United Front Games at det selvsagt blir fokus på brukerskapt innhold. Verktøyene skal være inspirerte av det du kjenner fra «LittleBigPlanet 2», som kom til PS3 i fjor.

Blant annet går det an å lage baner som spilles i «2D»-perspektiv, sett fra siden, noe som vi finner spor av i den første traileren (se nederst).

PlayStation-bloggen opplyser Sony at de som har lyst på den første prøveturen med «LittleBigPlanet Karting» kan klikke seg videre inn hit.

Utviklerne håper selvsagt på å få tilbakemeldinger fra betatestere før de gjør seg ferdige med spillet som kommer til PlayStation 3 i løpet av høsten en gang.

PS: Det opplyses ikke når betaen sparkes i gang, men info om dette kommer snart, står det på PlayStation-bloggen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3