Gikk du glipp av «Assassin's Creed»-seriens hyllede historielek?

Massiv samlepakke nøster opp trådene.

7. oktober 2013 10:31

(PressFire.no): «Assassin's Creed» har vært storutgiveren Ubisofts gallionsfigur helt siden den eksplosive debuten på senhøsten i 2007, og er stadig franskmennenes største spillsatsing.

Over tusen mennesker jobber etter sigende med å gi den liberale historieleksa og snikmordersimulatoren et nytt kapittel årlig. Det kan følgelig være vanskelig å holde tritt.

Nå samles alle seriens hovedutgivelser i en gedigen samlepakke som skal fortelle historien om Desmond, Ezio, Altaïr og Connor fra start til slutt. Det skriver All Games Beta.

Massiv samling

«Assassin's Creed Heritage Edition» utgis til Windows, Xbox 360 og PlayStation 3 den 7. november i Norge. Den veilende prisen er på rundt 400 kroner, ifølge en pressemelding fra Ubisoft.

Kavalkaden samler «Assassin's Creed», «Assassin's Creed II» pluss alle ekstrapakkene, «Assassin's Creed: Brotherhood», «Assassin's Creed: Revelations» og fjorårets «Assassin's Creed III», som til sammen utgjør seriens hovedhistorie.

Høstens «Assassin's Creed IV: Black Flag» faller altså utenfor enn så lenge, men er til gjengjeld første spill i serien uten hovedpersonen Desmond i førersetet.

Ship ahoy!

«Assassin's Creed IV: Black Flag» blir en forløper til treerens historie, og tar utgangspunkt i piraten Edward Kenway og hans kontakt med snikmorderrøttene sine.

Det skrur handlingen til 1700-tallet en gang, og skipsslag samt plyndring av handelsfartøy spiller en svært viktig rolle i det kommende spillet.

Vi pratet med en av piratpartyets skapere under E3-messen i sommer, som bedyret at historisk presisjon står i høysetet for dem. Det blir ingen kroker, papegøyer på skuldrene eller folk som går planken, altså.

Spillet utgis til Xbox 360, Wii U og PlayStation 3 den 31. oktober i år. Pc-, Xbox One- og PlayStation 4-versjonene kommer noe senere, den 21. november.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3