Har du et like godt grep om kølla som han her?

Tar deg med til Tiger Woods' barndom.

8. februar 2012 14:37

(PressFire.no): Har du ikke alltid hatt lyst til å se unge herr Woods svinge med kølla i hagen? Nå lar EA deg få gjøre akkurat det.

For hvert år er det minst én ny ting lagt til spillene som skal huke inn folk på nytt.

I fjor var det inkluderingen av Masters-turneringen og at en køllecaddy fulgte deg rundt på banen og kom med oppdaterte hull- og kølletips.

«Tiger Woods 12» ble litt av en salgsuksess, og EA slår på storbjellene sine med at det ikke siden 08-versjonen har blitt solgt flere eksemplarer i spillserien.

I år får Kinect-eiere bruke sensoren til å simulere en ekte golfrunde med full kroppskontroll og samtidig kunne bjeffe ut ordre om hvilken kølle du vil ha mellom fingrene til den innebygde mikrofonen. Det ser helt ærlig håpløst ut.

Men en annen greie er hakket mer uncanny og sukkersøtt samtidig.

For deg som alltid har lurt på hvordan Eldrick Tont «Tiger» Woods ble så flink til å svinge med metallstaven kan du nå reise tilbake i tid og se den lille tassen putte ballene ned i diverse gjenstander i hagen.

Du får følge Tiger gjennom flere perioder i livet hans, der han målrettet slår det gloheite åtterjernet sitt mot toppen av lønnings- rankinglistene.

Vi får, ifølge Electronic Arts, ta del i de største begivenhetene i Tigers liv, fra han er to år gammel og på TV for første gang, innom 7-10-års-stadiet og videre opp i 12-15- og 18-20-alderen. Etter dette går det slag i slag for køllemesteren der han knuser rekorder med alle jernene han har, senker putter og sprutfnyser av motstanden.

Dette er forøvrig det siste spillet hvor EA har lov til å bruke Tiger Woods-navnet på spillene sine. Kontrakten mellom de to partene, som ble inngått i 2006, går ut i løpet av året.

En ny deal mellom de to partene er sikkert ikke umulig om også dette spillet selger godt.

Så spørs det om vi kan bruke mini-Tiger til minigolf i spillet også.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3