Har du drømt om å være med i en tenåringsgrøsser?

Du får rundjule så mange zombier du orker, altså.

7. februar 2013 15:14

(PressFire.no): Etter fem års pause skal skrekkserien «Obscure» gjenopplives. Det skriver utgiver Focus Entertainment i en pressemelding, som All Games Beta har lagt ut. 

I stedet for seig grøss der man styrer en bande skoleelever, skal man denne gangen slå seg helt fullstendig vrang i et sideskrollende actionspill med de samme tenåringene. Alt skal være tungt inspirert av tenåringsgrøss og -komedier. 

Utgivelsen skjer i løpet av våren 2013 en gang, til Windows, Xbox 360 og PlayStation 3. Scener fra spillet ser du nederst. 

Stort og åpent

Hver av de fire figurene skal ha sin egen måte å koble sammen kombinasjonsangrep å mørbanke fiendene med. Etter traileren å dømme, kan det bli fryktelig høy temperatur.

Zombier er fortsatt målet for knallnevene, i områder som etter sigende har løsnet såpass på slipsknuta at du kan utforske litt i eget tempo. Store skal de også være.

Et moteriktig rollespillsystem skal måle ferdighetene dine og la deg utvikle figuren i valgfri retning. Oppå det blir det sanking av både utstyr og nye ferdigheter.

- Det nye spillet omfavner røttene sine, og syr inn velkjente skrekkspillelementer som knapp ammunisjon, få helsepakker og følelsen av å alltid være i fare, påstår pressemeldingen.

Bord for fire

I utgangspunktet kan man utforske Leafmore High School mutters alene, men både videoen og pressemeldingen går langt i å påstå at samarbeidsdelen er av stor betydning.

Fire spillere skal kunne rotte seg sammen lokalt og over internett. Da velger man selv om det skal formes en veivals på fire spillere eller om man vil skilles ad og utforske skolen i høyere tempo.

Det nedlastbare spillet markerer en helt ny stilretning for de perifere skrekkspillene fra midten av 2000-tallet, som aldri helt ble akseptert av kritikerstanden.

Denne gangen er forsøket på realistisk grafikk og omgivelser erstattet av en gjennomstilisert tegneserievri hvor tempoet er skrudd opp til elleve.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3