Har drømmebilen bare forduftet fra «Grand Theft Auto V»?

- Vi ser på saken, sier Rockstar.

24. september 2013 13:30

(PressFire.no): Du har kanskje kommet over drømmebilen i en mørk bakgate i Los Santos? Sett potensiale til denne doningen og oppgradert den litt – satt særpreg på bilen og gjort den til din egen?

Etter flere rapporter om biler som bare fordufter i «Grand Theft Auto V», har Rockstar nå lagt ut litt informasjon rundt denne feilen på sine nettsider.

Problemer med biler som forsvinner gjelder særlig hvis du bruker en annen bil enn den spillfiguren eier.

Vi har mottatt noen meldinger rundt problemer med bilene og garasjer, spesielt etter å ha oppgradert (bilene) og deretter fullført et oppdrag. Vi ser på denne saken nå, melder Rockstar på sine nettsider.

- Vi har foreløpig ikke klart å finne ut hvordan vi kan bringe tilbake en bil hvis den har blitt borte, dessverre.

- Ser på en løsning

Rockstar tilbyr dem som har blitt berørt av denne feilen å melde seg på nyhetsbrevet fra support-senteret. Det vil bli sendt ut en epost når de har klart å fikse bil-problemet i «GTA V».

De har også noen tips å komme med:

- Merk deg at kjøretøyene du har lagret i et safehouse ikke trenger å dukke opp i garasjen til et annet safehouse.

Dette problemet kan oppstå hvis du kjører en annen spillfigurs personlige kjøretøy. Vi ser på hvordan vi kan rette på dette, og forhindre at dette skjer i fremtiden, skriver Rockstar.

Meldinger om konsolltrøbbel

Polygon skriver at flere eiere av eldre Xbox 360-maskiner er utsatt for mer alvorlige feil enn biler som forsvinner mens det spilles «GTA V».

Xbox-konsoller produsert mellom 2006 og 2008 skal være overrepresenterte i feilmeldinger som blant annet har funnet veien til det offisielle «GTA»-forumet.

Microsoft skal angivelig ha delt en oppskrift til løsning om «GTA V» har krasjet på Xbox 360. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3