Har Sony begynt på «PlayStation All-Stars Battle Royale 2»?

Søker kunnskapsrike slåssespillmakere.

12. desember 2012 11:02

(PressFire.no): Denne høsten samlet Sony sammen et knippe av de mest kjente spillfigurene fra PlayStation-familien – og lot dem få denge løs på hverandre i «PlayStation All-Stars Battle Royale».

Dette er en variant av «Super Smash Bros.»-spillene som har kommet til Nintendo-plattformene.

Nå tyder mye på at Sony allerede har gitt grønt lys for en oppfølger.

Avslørende jobbutlysninger

Et par stillingsannonser har nemlig dukket opp, og bekrefter langt på vei at det kommer et «PlayStation All-Stars 2».

Spillstudioet SuperBot Entertainment er på jakt etter en art director og spilldesigner.

Sistnevnte jobb krever at vedkommende har stålkontroll over nyere spill «med vekt på PlayStation All-Stars Battle Royale» - og «kunnskap om slåssespill, systemene og mekanikkene er et stort pluss», heter det videre i denne utlysningen som en forumbruker på NeoGAF har snust opp.

Til PlayStation 4?

For søkere som er interessert i jobben som art director hos SuperBot, kreves «en sterk og forenlig visjon for å kunne presentere et sammensveiset og finpolert produkt», står det.

Videre navngis «PlayStation All-Stars Battle Royale» direkte i denne jobbutlysningen, så det er neppe noen tvil om hva Sony har planer om. Spørsmålet er om oppfølgeren kommer til PlayStation 3 eller PlayStation 4?

Slåssespillet ble lansert den 21. november, både til PS3 og Vita, og inneholder ikke bare Sony-eksklusive figurer. Blant annet er Big Daddy («BioShock») med, i tillegg til PlayStation-helter som Nathan Drake («Uncharted»), Cole McGrath («Infamous»), Sackboy («Little Big Planet») og Sweet Tooth («Twisted Metal»).

Vår anmelder mente at designet i «All-Stars» er litt kjedelig, men han sa også at det «holder høy kvalitet i både slåssinga og nettkoden - de aller viktigste kravene til sjangerpurister».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3