Han er Norges beste i «Marvel vs. Capcom 3»

Daniel (18) slåss seg til toppen.

27. februar 2011 10:32

Det er bare en drøy uke siden «Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds» ble lansert i butikkene, men allerede nå har det blitt kåret en fersk norgesmester i den første Norske «Marvel vs. Capcom 3»-turneringen noensinne.

Bo Daniel Bjerke Bergseter (18) fra Råholt, også kjent som «Bigbo» i visse kretser, hevet seg over utfordrerne og danket ut samtlige i stjernespekkede slåsskamper. Det var over 30 påmeldte i turneringen og det var mange som hadde brukt vinterferien på å øve inn angrepene og kombinasjonene fram mot den store turneringen.

- Jeg kjøpte meg spillet når det kom ut forrige fredag og har spilt over 500 kamper online i forberedelse til denne turneringen, forteller Bergseter til Pressfire. 

Turneringen ble holdt av fightingspill-communitiet Round1KO i samarbeid med distributøren PanVision og fant sted på SubScene i Oslo i går.

I «Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds» brukes spillfigurer fra den japanske spillgiganten Capcom mot superhelter fra tegneseriegiganten Marvel i et heseblesende slåssespill.

Les vår anmeldelse av «Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds» her. Nedenfor kan du se siste kamp i en best av fem-serie i finalen.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3