Ville Hitler vunnet 2. verdenskrig med nazi-dinosaurer?

«Dino-D Day» tilbyr definitivt noe nytt.

6. april 2011 14:52

«Dino-D Day» er navnet på et nytt PC-spill som mildt sagt tar 2. verdenskrigsspill til et nytt nivå. «Call of Duty: World at War» lot oss inkludere zombier til denne krigen. Og om få dager får vi servert WWII-dinosaurer som vekkes til live av nazistene og inntar slagmarken. Spillet lanseres til PC via Steam-tjenesten den 8. april, altså fredag.

NB! Se trailer nederst i saken.

På spillets hjemmeside beskriver utviklerne 800 North og Digital Ranch hva som er forutsetningene:

- Året er 1942. Adolf Hitler har klart å vekke dinosaurene til live. Reptilhordene har forvoldt skade over Europa og Middelhavsområdene. Kan ingen ting stanse nazistenes dinosaurhær?

«Dino-D Day» beskrives videre som en hektisk, actionpakket flerspilleropplevelse skildret i førsteperson. Og du må velge side; enten kjemper du mot Hitler og hans nazi-dinosaurer som alliert soldat – eller velger å slå dine krefter sammen med Adolfs menn og forhistoriske reptiler. På alliert side kan du velge blant seks ulike karakterer, som alle har unike våpen og stridsferdigheter.

Frister det mer å være nazidinosaur? Du kan velge blant tre nazi-klasser og tre dino-klasser. Utvikleren sier at de tyske soldatene er en perfekt match med dinosaurene.

- Du har spilt 2. verdenskrig spill før…men har du spilt et WWII-spill med dinosaurer, spør utvikleren i sin beskrivelse av «Dino-D Day».

PC-spillet slippes via Steam den 8. april.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3