«Guardians of the Galaxy»-regissør: - Inspirert av «Mass Effect»

10. januar 2017 12:01

(PressFire.no): Regissøren bak den svært suksessfulle Marvel-filmen «Guardians of the Galaxy» avslører noen av inspirasjonskildene sine.

Og blant klassikerne «Flash Gordon», «Farscape» og «Star Wars» finner vi også spillserien «Mass Effect» - naturligvis i tillegg til den originale tegneserien «Guardians of the Galaxy».

Han mener også litt om hvorfor han tror filmatiseringer av spill pleier å gå så dårlig:

- Mesteparten feiler fordi de er dårlige. Mange av dem kommer for seint, etter at entusiasmen har lagt seg. Andre burde bare forbli spill, skriver han på Twitter.

«Guardians of the Galaxy» tok i 2014 verden med storm og har blitt en av de største suksessene i Marvel-katalogen. James Gunn er i år aktuell med oppfølgeren.

Det ble også nylig klart at Telltale Games jobber med spill basert på tegneserien og filmserien, hvor den første episoden vil lanseres i løpet av 2017. Ifølge kunngjøringen vil du tar flere roller i spillserien.

I mars kommer også det nye spillet i «Mass Effect»-serien, som blir en helt ny historie i serien og vil ha undertittelen «Andromeda».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3