«Grid 2»-datoen er spikret

Codemasters vil ta deg med på biltur denne våren.

1. februar 2013 12:45

(PressFire.no): Codemasters har bestemt seg for en lanseringsdato av sin racingråtass, «Grid 2». Denne oppfølgeren kommer i slutten av mai.

- «Grid 2» vil utfordre deg til å være rask, først og til å bli berømt, sier den britiske utvikleren i en pressemelding.

I menyene vil Codemasters fylle på med biler fra fire årtier, og ferden på fire hjul går blant annet til Paris, Abu Dhabi, Chicago og California.

Utviklerne er klare på at de har ambisjoner om å utvide karriere- og flerspillerdelen av «Grid 2». De bygger noe de kaller RaceNet, en slags sentral eller portal, som tar vare på alle poengene dine og forbinder deg med resten av «Grid 2»-verden.

EGO, spillmotoren til Codemasters, befinner seg under panseret.

- I enspillerdelen, på delt skjerm og i online, vil den neste generasjonen av EGO drive grafikken, kunstig intelligens og skade, noe som vil gi spillere en unik opplevelse, hevdet sjefsprodusent Clive Moody da spillet først ble annonsert i fjor.

«Grid 2» lanseres til Pc, PlayStation 3 og Xbox 360 den 31. mai. Disse to filmsnuttene ble sluppet i fjor høst og viser løp fra Chicago og California.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3