Gratis påfyll til «Kinect Sports»

Last ned utvidelsen her og nå.

14. desember 2010 14:15

Et av lanseringsspillene til Microsofts Kinect-sensor har nå est seg litt større. En utvidelse til «Kinect Sports» ble først oppdaget av nettsiden 123Kinect (via Eurogamer) gjennom listen av Achievement-poeng som du kan gjøre deg fortjent til gjennom å trimme litt foran TV-en.

Tilsammen kan du plusse på potensielt 250 Gamerpoints i 360-Achievement-lista di gjennom denne pakken.

Med innebygde kameraer og mikrofon, sporer Kinect bevegelser foran skjermen og gir deg dermed mulighet til å spille på en ny måte på Xbox 360. Uten en tradisjonell håndkontroller.

Les også: Vår anmeldelse av «Kinect Sports».

Du kan laste ned denne pakken til «Kinect Sports» her og nå, ved å klikke deg inn på Xbox-nettsiden, logge deg inn og legge utvidelsen til i nedlastingskøen.

Og litt spesielt, kanskje: Microsoft har i skrivende stund enda ikke bekreftet påfyllet til spillet.

Utvidelsen, kalt Sports Pack, ligger også nå i menyene på Xbox LIVE Marketplace. Her står det i beskrivelsen at du får seks helt nye minispill kalt Super Striker, Pinvaders, Rapid Runner, Target Smash, Fruit Splatter og King of the Ring.

I tillegg inneholder pakken - som er på nesten 8MB - tre nye maskotter (Zippy Zombie, Champion Chicken og Sportastico).

NB! Utvidelsen av «Kinect Sports» er gratis.

«Kinect Sports» er utviklet av Rare og ble sluppet 10. november, samtidig som Kinect-sensoren ble lansert i Norge. 


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3