«Gran Turismo 6» i november?

Sony-sjef forsnakket seg, nå kan nettbutikk ha avslørt dato.

17. april 2013 11:32

(PressFire.no): I kjølvannet av PlayStation 4-avdukningen klarte Sony-sjefen Michael Denny å forsnakke seg om det neste «Gran Turismo»-spillet.

I et intervju med Silicon Republic fortalte han at «Gran Turismo 6» kommer til PlayStation 3 i år.

- GT6 til PS3 i år

- Se på spillene som kommer ut til PlayStation 3 i år, som «The Last of Us», «Beyond», «GT6» - fra tredjepartsutviklere kommer spill som et nytt «Assassin’s Creed» og «GTA», fortalte han.

Sony har i ettertid verken bekreftet eller punktert uttalelsen til Denny. De har heller ikke offisielt kunngjort spillet.

Men nå dukker det opp flere hint, via den amerikanske butikken Newegg. De har nemlig ikke bare lagt ut spillet på sine nettsider, men også pris og dato.

Prisen skal ifølge nettsiden bli 59,99 dollar og utgivelsesdatoen blir 28. november. Pris og dato er i ettertid fjernet fra nettsiden, men oppføringen er fortsatt aktuell. Eurogamer fikk med seg dato og pris før den ble fjernet.

Sparsommelig med informasjon

At Polyphony Digital jobbet med et nytt spill i serien har vært kjent siden 2010, da sjefen selv, Kazunori Yamauchi, bekreftet utviklingen.

Yamauchi har i ettertid vært sparsommelig med videre informasjon, mye på grunn av de mange utsettelsene av «Gran Turismo 5».

Det da etterlengtede spillet fikk en trøblete lansering og ble kalt uferdig, noe som krevde store oppdateringer på lanseringsdagen. 

Polyphony Digial viste forøvrig også en konseptvideo for Acura NSX under en bilmesse i Detroit i januar. Se video nederst i saken.

Vi gjør oppmerksom på at Sony ikke har bekreftet spillet foruten i intervjuet Michael Denny gjorde med Silcon Republic.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3