Går i gang med arbeidet på «The Walking Deads» siste episoder

Har hentet inn utviklere fra Telltale.

20. november 2018 12:17

(PressFire.no): Det har gått et par måneder siden Telltale Games måtte stenge dørene grunnet dårlig økonomi. Timingen av konkursen gjorde at de siste episodene av «The Walking Dead» ikke kom ut.

Bare to episoder av fire planlagte ble utgitt i det som skulle være den siste sesongen av spillserien, og flere fryktet dermed at Clementines historie skulle forbli et mysterium.

Men alt håp var ikke dermed ute, for skaperen av originaltegneserien, Robert Kirkman, og hans studio, Skybound Games, gikk inn i forhandlinger for å ta over spillisensen igjen.

Skybound sier de nå har hentet inn flere av utviklerne som var på teamet hos Telltale, og at det med dette dermed er klarsignalet for at episode tre og fire av den siste sesongen kan ferdigstilles.

- Det har vært et tonn med arbeid, både logistisk og legalt, for å komme oss til en plass der vi faktisk kan rulle opp ermene og faktisk jobbe på spillet, skriver selskapet i en bloggpost.

Samtidig forklarer de også at de tidligere sesongene i serien vil være utilgjengelig for kjøp i noen dager idet rettigheter og lignende overføres, men at disse skal komme tilbake igjen.

Har du allerede kjøpt sesong fire av «The Walking Dead», vil du ikke trenge å kjøpe alt på nytt igjen.

(Takk for tipset, Rune Joakim!)

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3