– Gotham, dette er siste advarsel

Batmans nye nemesis. Se fersk trailer.

21. mai 2014 15:53

(PressFire.no): I dag slapp Warner og Rocksteady en ny trailer fra «Batman: Arkham Knight».

Her ser vi for første gang glimt av hvordan selve spillet egentlig blir, når det kommer ut på de nye konsollene og pc i oktober.

Fra før har vi fått rapporter fra noen lovende demonstrasjoner under Game Developers Conference (GDC), der spillet fikk sin ordentlige debut.

Ny superskurk

Selvsagt er det mye fokus på Batmobilen i det ferske filmklippet du kan se i denne saken.

For første gang kan vi råne rundt og smadre. Men vi får også et gløtt av den nye superskurken utviklerne bare har hintet om til nå: The Arkham Knight.

– Gotham, dette er deres siste advarsel, åpner traileren.

Den fortsetter i en truende tone som skal etablere inntrykket av at det tydeligvis er flere enn Jokeren som kan gi Batman en tøff kamp.

Filmsnutten er forresten døpt Evening the Odds.

Smadring med Batmobilen

Selv om de tre spillene i «Arkham»-serien gradvis har økt i størrelse, er grunnmuren uforandret. Det hevdet Rocksteadys Gaz Deaves da PressFire traff ham under GDC i mars.

– Seriens prioriteter er de samme! Kjerneidéen har alltid vært at du skal føle deg som Batman.

– I «Arkham Asylum» handlet det for eksempel om å være verdens beste detektiv, noe innendørsområdene og den litt klaustrofobiske følelsen understreket. Nå, med «Arkham Knight», er det the dark knight-opplevelsen som står for tur. Og hva er vel en mektig ridder uten et mektig ridedyr?

– Så vi ville bruke ny teknologi til å lage en diger og detaljert verden å cruise rundt i – og smadre – med Batmobilen, sa Gaz Deaves til PressFire.

Spillet kommer ut til Xbox One, PlayStation 4 og pc den 14. oktober.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3