«God of War»-skaperen og folka bak «Journey» pønsker på noe

Skal avsløre «topp hemmelig prosjekt».

3. desember 2012 14:00

(PressFire.no): At mannen bak «God of War» og mannen bak «Journey» skulle finne på noe sammen, var kanskje ikke det første vi så for oss.

Men skal vi tro en oppdatering fra David Jaffe («God of War», «Twisted Metal») på mikrobloggenettstedet Twitter, vil han avduke et samarbeid med Jenova Chen fra thatgamecompany ganske snart.

- Rygger ut av garasjen, på vei til L.A. for et topphemmelig prosjekt med faren til «Flower» og «Journey» - vil avløre det i kveld, skriver David Jaffe.

«»

Skal bli mer tilgjengelig

Jaffes nye planer har vært i det blå etter at han i våres sluttet i sitt eget spillselskap, Eat Sleep Play.

Det skjedde overraskende rett før det nye spillet i «Twisted Metal»-serien ble sluppet til PlayStation 3.

Det ble i den anledning sagt at han nå vil lage mer «tilgjengelige» spill og starte sitt eget studio i San Diego. Han tok likevel til Twitter for å slå fast at han ikke har noen planer om å lage spill som «Farmville» eller «Andry Birds».

Nå ser det ut til at han kanskje kan ha funnet en partner i thatgamecompany-sjefen Jenova Chen.

Ikke lenger Sony-eksklusive?

Etter at thatgamecompany i våres slapp kritikerroste «Journey» har den ene grunnleggeren, Kellee Santiago, forlatt selskapet.

Hun har ikke annonsert noe nytt prosjekt enda.

«Journey» avsluttet også eksklusivitetsavtalen for tre spill som thatgamecompany hadde med Sony og PlayStation.

Dermed står de nå fri til å lage spill for hvilke plattformer de vil, og har signalisert at de ønsker å utvide horisonten. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3