- Gjør deg klar

Rockstar har mye å fortelle om «GTA V» - snart ...

25. oktober 2012 09:24

(PressFire.no): Det er ett år siden den eneste traileren fra «Grand Theft Auto V». Bortsett fra noen doser skjermbilder, har fansen virkelig blitt spent på pinebenken.

Vi vet ikke når «GTA V» kommer ut. Heller ikke til hvilke plattformer spillet utvikles til.

Nå har Rockstar oppdatert den offisielle «GTA V»-nettsiden med et bilde, et stykke artwork døpt Pest Control. Men det som nok gjør «GTA»-fansen mest begeistret er de to linjene med tekst under bildet:

- Plenty informasjon kommer neste måned. Gjør deg klar. Inntil da, hygg deg med denne første artwork-dosen fra «Grand Theft Auto V», står det på Rockstar-nettsiden.

Snart smeller det

Tidsmessig klaffer dette bra med Game Informer. Dette amerikanske magasinet har ofte eksklusive storavsløringer på forsideplass.

For et par uker siden la redaktøren Andy McNamara ut en avslørende melding på Twitter, pyntet med en Rockstar-logo. «GTA V» blir definitivt brettet ut i det neste Game Informer.

Rockstars informasjonsutblåsning blir selvsagt koordinert med lanseringen av Game Informer (desemberutgaven kommer sannsynligvis ut i midten av november).

Ba om hjelp

I forrige uke ba spillutviklerne om innspill fra folk som har spilt mye «Max Payne 3» online, eller generelt har en formening om hvordan flerspillerdelen i et actionspekka spill som Rockstar er kjent for bør være.

I såkalte crews kan du gå sammen og danne gjenger i «Max Payne 3». Dette blir også overført til «GTA V».

Mens vi er travelt opptatt med å lage «Grand Theft Auto V», ønsker vi å benytte anledningen til å spørre alle dere om tilbakemeldinger, innspill og idéer for innhold dere ønsker at vi lager for Crews i spillet, het oppfordringen på «GTA V»-bloggen i forrige uke. 

Her kan du se den eneste traileren fra «GTA V» som til nå er lansert fra offisielt hold:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3