Gjett hva Robin Williams kalte datteren sin?

Hint: Nå gjør de reklame for Nintendo.

16. juni 2011 08:41

Nintendo har hyret inn skuespiller Robin Williams for å reklamere litt i anledning lanseringen av «The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D», spillet som i disse dager er på vei til 3DS-konsollen. Men det spørs om ikke datteren hans er hovedgrunnen til at han landet nettopp denne jobben? 

Williams har da heller ikke lagt skjul på hvor han hentet inspirasjonen før presten spurte; «…og hva skal så barnet hete?». Han er stor fan av «Zelda»-spillserien, og Williams har fulgt den tett i mer enn 20 år.

I en pressemelding fra Nintendo, utdypes denne interessen fra Robin Williams med familie:

- Det virket bare naturlig. Da min kone var gravid, nevnte sønnen min Zachary at Zelda ville være det perfekte navnet for hans nye lillesøster.” Robin og hans kone tenkte, «Zelda… For et flott navn… det er magisk, som hun er!». Den 31. juli 1989 ble Zelda Rae Williams født.

Mange forteller meg at det er det kuleste navnet noensinne, jeg elsker det faktum at jeg er oppkalt etter en prinsesse, uttaler Zelda Williams.

En del av familien Williams vil du kunne se i tv-reklamene som skal lede oppmerksomheten mot at «The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D» lanseres til 3DS-konsollen den 17. juni. Spillet er en oppusset versjon av Nintendo 64-klassikeren, med 3D-grafikk, selvfølgelig.

Williams’ to øvrige barn har også fått navn som skiller seg litt ut av mengden, vil mange si. Hans førstefødte, sønnen som ble født 11. april 1983, heter Zachary Pym Williams. Zelda er nummer to i rekken – mens yngstemann kanskje vil påstå han har fått det mest ordinære navnet: Cody Alan Williams.

Interessen for Zelda-spillene, oppsto i 1987 da Williams, kona Robin og Zachary brukte mange timer med «The Legend of Zelda» på NES-konsollen.

Timene gikk og vi ble helt oppslukte i det episke eventyret, forklarer Williams.

- Min favorittdel var å løse puslespill. Jeg elsket å utforske alle rom for å finne hemmelige ganger og skjulte gjenstander. Jeg husker klart og tydelig lyden som dørene laget når de ble åpnet, uttaler Robin Williams i pressemeldingen.

Et av de mest populære og mestselgende spillene gjennnom historien, er bygd om til å støtte 3DS-konsollen. Det betyr 3D-grafikk, som ikke innebærer at du trenger spesialbriller på nesen, samt et nytt kontrollsystem som utnytter funksjonaliteten til 3DS-spillmaskinen.

 

«The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D» lanseres til Nintendo 3DS den 17. juni.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3