Gir du han et hjerte av gull eller gråstein?

Donald Trump er med i «Surgeon Simulator»-tilleggspakke.

3. juni 2016 14:05

(PressFire.no): Bare innrøm det, du har alltid lengtet etter muligheten til å operere på Donald Trump. Vi har lest dagboka di – din RARING.

Heldigvis har utviklerne i Bossa Studios gjort drømmen din til virkelighet, for de har sluppet en tilleggspakke til «Surgeoun Simulator», som de kaller «Inside Donald Trump».

Som i de andre banene i spillet er det vimsete (og ofte klønete) operering som foregår, og her er det en komplett hjertetransplantasjon som skal utføres på republikanernes presidentkandidat.

Ikke bare kan du hakke løs på organene til Trump, men du må holde han bevisstløs med en real skvett Trump Vodka, og du kan fjerne innmaten hans med en liten modell av Trump Tower-bygningen hans.

Du kan også leke med det ikoniske håret hans, eller gi han et lag med sminke om du virkelig ønsker å tråkke over lege-pasient-forholdet.

Etter du har røsket ut det dårlige hjertet må du velge om du vil gi Trump et nytt hjerte av gull – eller gråstein. Valget ditt blir lagret, og du kan gå inn på denne nettsiden for å se hva andre spillere har valgt.

I skrivende stund har 60 prosent av spillerne valgt å gi finansmogulen et hjerte av stein.

Spørsmålet er om denne utvidelsen kommer til å leve lengre enn den virtuelle Trump-figuren – Trump selv har nemlig ikke gitt sitt samtykke i å være med på moroa.

Tilleggspakken er gratis for de som har «Anniversary Edition»-utgaven av «Surgeon Simulator», og prisen på selve spillet er bumpet ned til 17 kroner på Steam frem til og med 11. juni.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3