Gigantisk oppdatering til «Overwatch» ute

Her er alt du trenger å vite.

1. mars 2017 15:11
Game Browser. Bilde tatt fra Imgur.

(PressFire.no): Etter å ha blitt lansert på den offentlige testklienten tidligere denne måneden, vil den nyeste oppdateringen til Blizzard sitt superpopulære skytespill «Overwatch» være tilgjengelig for alle, på alle plattformer.

Fra og med i dag, kan spillerne blant annet lage deres egne skreddersydde spillmodus i den nye Game Browseren, der alle som vil kan bli med, spille Capture the Rooster på en permanent basis og sist men ikke minst vil den fjerde sesongen av konkurransespill være i gang.

Ditt spill, dine regler

Game Browseren tar den allerede eksisterende Custom Games-modusen mange steg videre og gir spillerne et vell av muligheter til å skreddersy egne spill. Her kan du fikse og trikse på alt du kan tenke deg, og det beste av alt, trenger du ikke å eksperimentere alene.

Game Browseren vil gi deg muligheten til å åpne opp spillet ditt slik at hvilken som helst spiller fra din region kan bli med, så lenge du vil ha dem der.

- Du kan leke rundt med spaker som endrer på heltene sine ferdigheter, løpehastigheten, mengden med liv helten har og mye mye mer, skriver Blizzard på bloggen sin.

Hvis du ikke føler deg i det kreative hjørnet, kan du også velge blant en rekke med forskjellige alternative ferdigstilte oppsett eller innstillinger. Dette inkluderer blant annet de ukentlige Brawlsa som for eksempel: One Shot, One kill, Total Mayhem og Super Shimada Bros.

D.Va.-ultien tar ikke halvparten av livet engang!
D.Va.-ultien tar ikke halvparten av livet engang!

Store endringer til helter

For noen uker siden skrev vi om at figuren Bastion ble eksperimentert med, på den offentlige testklienten. Der oppdaget noen spillere at han så og si var udødelig i kombinasjon med Ana sin Nano Boost.

Nå har endringene blitt offentlig lansert sammen med oppdateringen.

Blizzard skal visstnok ha fjernet bonus-rustningen Bastion mottar når han er i Tank formen sin, men den flate 35 prosent skadereduksjonen blir i spillet.

I tillegg til det, er alles favoritt-healer også blitt endret på - Mercy blir nå immun i en kort periode når hun gjenoppliver lagkameratene sine.

- Mercy sin Ressurect har alltid vært kraftig, men den tvinger henne ofte til å ofre seg selv for å kunne bruke den effektivt. Denne endringen vil gjøre slik at hun kan overleve lenge nok til å gjenforene seg med laget sitt, skriver Blizzard i oppdateringsloggen.

Alle endringene til heltene kan du lese her.

Rangeringsstigen

Sesong 4 er offisielt i gang

Med den nye oppdateringen kommer det også en ny start på den gjeldende konkurransedelen. Blizzard har ikke tuklet altfor mye med dette aspektet av spillet, men noen forbedringer er blitt gjort.

Spillere som er rangert under 500, vil ikke få dette tallet vist. Blizzard merket at flere spillere tapte runden med vilje for å nå den laveste rangeringen i spillet som overhodet mulig.

- Vi vil selvfølgelig ikke oppmuntre til denne typen oppførsel fordi konkurransespill fungerer best når alle gjør sitt beste, ikke sant, skriver Blizzard i oppdateringsloggen.

I tillegg til dette, må spillere som er høyt rangert, spille litt mer enn i forrige sesong.

Dette er for å unngå å miste rangering grunnet inaktivitet og for å få et mer nøyaktig bilde av rangeringsstigen.

Tidligere fikk alle spillere som nådde topp 500 en saftig belønning. Nå er det kun spillerne som er topp 500 på slutten av sesongen, som vil motta disse belønningene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3