«Geometry Wars 3» nærmer seg

Får november-lansering, bekrefter Activision.

9. oktober 2014 10:32

(PressFire.no): Oppslukende skytepuslerier, fargesprakende miljøer og kilinga etter bedre komboer og flere poeng, har vært en del av suksessoppskriften til «Geometry Wars»-spillene.

Historien er litt spesiell. Bizarre Creations bakte det inn som et minispill i «Project Gotham Racing 2», men serien spant kjapt over og fikk eget liv – først på Xbox 360.

Under GamesCom-spillmessa i august bekreftet Activision at de børster støvet av den gamle, ærverdige Sierra-logoen igjen.

Og nettopp «Geometry Wars 3: Dimensions» blir det første spillet på en god stund som igjen får bruke denne.

Da vi fikk se spillet bak lukkede dører på GamesCom første gang, sa spillskaperne bare at de satset på å få det ut «før jul».

Nå har Activision fortalt at lanseringen skjer 25. november. Først til pc (Steam), PlayStation 3 og PlayStation 4. Dagen etter får også Xbox 360 og Xbox One. (Prisen blir liggende på 14,99 pund).

Det nye med treeren er bevegelige, dynamiske 3D-bakgrunner. Opplevelsen ligger ikke så langt unna den i «Resogun», PS4-spillet. Skudd og bygene du fyrer av i spillet vris og vrenges rundt formene i «Geometry Wars 3».

Det er ikke lenger noe Bizarre Creations, etter at denne utvikleren ble lagt ned i 2011. I stedet har Lucid Games tatt over «GeoWars»-stafettpinnen. Dette studioet består av flere ansatte som tidligere holdt til hos Bizarre.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3