Garrett Bryant (19) kjøpte en halv kilo marihuana via Xbox Live

Fikk ikke achievement, men ble tatt av politiet.

27. april 2012 15:19

(PressFire.no): Etter at postverket i Lawrenceburg , USA leverte en pakke feil, fikk mottakeren en overraskelse. Han forventet en pakke med klær, men i pakken lå det i stedet en halv kilo med marihuana.

Det viste seg at pakken var adressert til et hus lengre ned i gata, og var adressert til David Smith. 

Politiet fikk en postansatt til å levere pakken til korrekt adresse, hvor Garrett Bryant tok i mot pakken som David Smith.

Dermed ble 19 år gamle Garret Bryant pågrepet for besittelse av rundt en halv kilo marihuana. Han innrømmet i forklaringen at han hadde kjøpt narkotikaen for 2300 dollar eller rundt 13 000 norske kroner, skriver WKYT.com.

Videre forklarte han at han hadde møtt selgeren fra California via Xbox Live-tjenesten på Xbox 360.

I forklaringen skal han har fortalt at han ville selge marihuanaen for å hjelpe moren med å betale regningene, en forklaring politiet fester liten lit til.

- Vi har grunn til å tro at han ikke ville selge det for å hjelpe moren økonomisk. Han hadde det til eget bruk også. Det finnes andre måter å hjelpe familien på enn å selge dop, forteller politibetjent Satterliy til WKYT.com.

Nittenåringen slipper imidlertid full tiltale fordi han hjalp til med etterforskningen. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3