«GTA»- og «Red Dead»-veteranen kunngjør sitt første nye spill

27. januar 2017 14:35

(PressFire.no): Vi skreiv nylig om at Rockstar Games-veteranen Leslie Benzies (toppbildet), som har forlatt sin gamle arbeidsgiver og saksøkt dem, har startet nye selskaper.

Det kom også fram at Benzies har planer om å utvikle spill igjen, og nå har han kunngjort sitt første spill – «Everywhere».

Jadda... så...

Blande virtuell og ekte verden

Foreløpig er det noe sparsommelig med informasjon rundt spillet, men på nettsiden heter det at det er et «videospill som simulerer og fusjonerer den virkelige verden med den virtuelle. Lev ut dine egne historier mens du lever i vår.»

Men en slik beskrivelse er det fort gjort å tenke at spillet er en slags augmented reality-variant, slik vi blant annet kjenner fra «Pokémon Go» eller «Ingress».

Fått med seg superteam?

Videre skriver de på nettsiden at mesteparten av utviklerne befinner seg i Edinburg, men også et annet sted i Skottland og Los Angeles.

Det viser seg også at Benzies har fått med seg flere tidligere kollegaer med på sitt nye spill – flere har jobbet på både «GTA»-spill, «Red Dead Redemption», «Max Payne 3» og «LA Noire».

I en pressemelding kommer det også fram at bruker Amazon sin gratis spillmotor Lumberyard – en motor som er integrert med flere av Amazon sine tjenester – inkludert serversystemer, skytjeneste og Twitch.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3