Frykter du at «Hitman: Absolution» blir for lett?

Purist Mode skiller klinten fra hveten.

4. september 2012 09:27

(PressFire.no): Danske IO Interactive har nå bestemt seg for å gjøre en aldri så liten u-sving.

Etter å ha lyttet til fansens bekymringer har de bestemt seg for at den tøffeste vanskelighetsgraden i «Hitman Absolution», Purist Mode, skal være tilgjengelig fra start.

Det er fortsatt noen uker igjen til spillet er ferdigutviklet, så danskene regner med å få gjort seg ferdig med denne lille ekstrajobben.


Det lønner seg å mase

- Det virker som at det noen ganger lønner seg å ytre sine bekymringer, skriver community-ansvarlig hos IO Interactive på Eidos-forumet.

- Jeg har sjekket med utviklerne, og Purist Mode blir nå designet for å være åpent allerede fra start. Med mindre noe kritisk skjer, er jeg trygg på at du skal kunne få brynet deg skikkelig på dette allerede ved første gjennomspilling, står det videre.

Denne modusen stripper bort hjelpemidlene som avslører ledetråder og fiender. Blant annet fjernes spillets HUD, og du må i tillegg klare deg uten Instinct-evnene Agent 47 har tilgjengelig.

Ved å aktivisere Instinct kan du se mer av området og hvor personene i nærheten befinner seg, også de som står bak en vegg. 

Lag egne kontrakter

I forbindelse med GamesCom-spillmessen i Köln i forrige måned, viste spillskaperne for første gang hvordan Contracts-modusen i spillet blir.

Her kan du trykke deg inn i menyene mens du spiller og bestemme deg for å «redesigne» oppdraget.

Du kan skreddersy hva som skal være del- og hovedmålet ved denne utfordringen, markere hvilke mål du skal ta ut – og deretter dele «kontrakten» med omverdenen.

Selvsagt er det resultattavler, en tikkende klokke og poengsummer du og vennene kan konkurrere om. Håpet til IO er åpenbart at denne spillmodusen skal gi «Hitman: Absolution» ekstra levetid.

Les mer om Contracts i det nye «Hitman» her, eller se videoen nederst.

«Hitman: Absolution» lanseres til pc, PlayStation 3 og Xbox 360 den 20. november.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3