Frister det med kjøtt på rifla?

I dag kan du kjøpe bacon i «Call of Duty».

13. mars 2013 15:21

(PressFire.no): Fra og med i dag åpnes det for muligheten til å kjøpe smågjenstander som du kan krydre «Call of Duty: Black Ops II»-opplevelsen med.

Dette gjelder i første omgang for Xbox 360-spillere, skriver Activisions Dan Amrich på bloggen sin.

I forbindelse med slippet av ekstraområdene Nuketown 2025 og Nuketown-zombiekartet, får du også sjansen til å handle «mikro-gjenstander». Blant annet kjøtt.

- Det mest delikate kjøttet

For å klargjøre spillet for disse nye kartene, ble det i går rullet ut en oppdatering til «Black Ops 2».  

I dag, onsdag, åpnes menyene for å handle småpakker med innhold – blant annet Bacon Personalization Pack «som gjør at du kan kle favorittvåpenet ditt med det mest delikate, røyka kjøttet kjent for menneskeheten», skriver Amrich.

Spillskaperne i Treyarch lever trolig etter mottoet at alt er bedre med bacon. Også skytespill.

Mer boltreplass i Create a Class

Det nye brettet, Nuketown 2025, var opprinnelig en del av forhåndskjøptilbudet til «Black Ops II». Nå gjøres det tilgjengelig for alle – og er gratis.

Zombieversjonen av Nuketown koster 400 Microsoft-poeng (tilsvarer 33 kroner).

Ekstra «luker» for Create-a-Class økes til totalt ti, og du får lagre enda flere skjermbilder, filmer eller merker enn før.

Dette koster 160 Microsoft-poeng (13 kroner) - det samme som en pakke «Call of Duty»-bacon, forresten. 

Disse ekstratilbudene, og Nuketown-kartene, er tilgjengelig på Xbox 360 fra og med i dag. Tilsvarende innhold kommer også til PlayStation 3 og pc på et senere tidspunkt. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3