Frister det med «Left 4 Dead 3»?

- Elsker å jobbe med den serien, sier Valves Chet Faliszek.

1. oktober 2012 19:36

(PressFire.no): Oppfølgeren til zombiesamarbeidsspillet «Left 4 Dead» ble annonsert på E3 for tre år siden.

Enkelte mente at det var alt for tidlig, bare noen få måneder etter det første.

Nå har Valve latt serien puste litt. Chet Faliszek i Valve ble i forbindelse med Eurogamer Expo i England forrige uke spurt om et «Left 4 Dead 3» er på gang.

- Elsker zombier og skrekk

- En treer? Du vet, på et eller annet tidspunkt, sier han svevende.

- Det er noe jeg ville svart når det gjelder alle våre spill. Så dette er ikke et løfte om når og hvor.

- Jeg elsker virkelig å jobbe med den serien. Det er en av mine favoritter.

- Jeg elsker zombier og jeg elsker skrekk, sier Chet Faliszek til Eurogamer.

Uvanlig kost fra Valve

Da PressFire møtte Faliszek på E3 i 2009, like etter «Left 4 Dead 2» hadde blitt annonsert på Microsofts pressekonferanse, fortalte han om bakgrunnen til at Valve ville kaste seg over en oppfølger - et spill som altså ble annonsert et drøyt halvår etter det første «Left 4 Dead».

- Det var en felles avgjørelse og visjon å gjøre en oppfølger allerede nå. Når vi listet opp hva vi hadde lyst til å gjøre videre med «Left 4 Dead», så var det så mye at vi ville lage et spill til.

- Det er ikke vanlig for Valve å gjøre oppfølgere så raskt etter hverandre. Etter et prosjekt er det valgfritt hva vi vil ta tak i etterpå, men vi hadde faktisk allerede i januar en versjon som var klar til testing, fortalte Faliszek den gang til PressFire.

Faliszek benyttet også anledningen under Eurogamer Expo til å kategorisk avkrefte ryktene som har svirret om at Valve nærmer seg å bli kjøpt av Nexon og NCSoft.

Tidligere i år kunngjorde svenskene bak «PayDay: The Heist» at de lager innhold til «Left 4 Dead 2». Dette Overkill-oppdraget ble sluppet gratis.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3