Frekke lår og «med mer blod enn i et slaktehus»

«Lollipop Chainsaw» sparer definitivt ikke på konfekten.

1. november 2011 12:19

(PressFire): Den ferske traileren fra 2012-spillet «Lollipop Chainsaw» består av store mengder gørr og blod - pluss en hel del naken hud.

Den kombinasjonen er bare som forventet etter at vi først stiftet bekjentskap med dette spillet i forbindelse med GamesCom-spillmessen i Köln for noen uker siden.

Traileren, som du kan se under, ble sluppet i forbindelse med Halloween, og introduserer en ny karakter – Morikawa, som fungerer som mentor til spillets hovedperson.

Juliet tar saken i egne hender

Mannen bak dette verket er Suda 51. Tidligere kjent for vanvittige spill som «No More Heroes», «Killer7» og «Flower, Sun & Rain».

I sommer var han aktuell med samarbeidsprosjektet «Shadows of the Damned».

I «Lollipop Chainsaw» spiller du som 18 år gamle Juliet ,som opplever at alle elever og lærere en dag er forvandlet til zombier.

PressFires utsendte, som fikk den første demonstrasjonen under GamesCom, pekte på at spillet har et kampoppsett som minner litt om «No More Heroes», men at dette nye har en litt mer feminin touch. For i stedet for en reinspikka, monoton motorsagmassakre, er blodspruten litt mer subtil til sammenligning.

Det er stjerner og regnbuer som skytes ut mens Juliet tar saken (og motorsaga) i egne hender.

Som filmsnutten under så treffende oppsummerer: «In 2012 - get ready for SEX. Get ready for BLOOD. Get ready for ROCK & ROLL». Og det etter å ha introdusert traileren på følgende vis: «Med mer blod enn i et texansk slaktehus».

«Lollipop Chainsaw» lanseres en gang til neste år, og kommer til PlayStation 3 og Xbox 360.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3