Fra kjøttfulle plattformgåter til kattegenetikk

«Super Meat Boy»-duoens neste.

22. oktober 2012 14:49

(PressFire.no): Den ene halvdelen bak «Super Meat Boy» har nå avslørt hva som blir det neste fra denne kanten.

Edmund McMillen og Tommy Refenes holder for tiden på med «Mew-Genics» – et spill som «på en måte handler om katter», som det går fram av illustrasjonen på spillbloggen til Team Meat.

Den visuelle stilen vekker assosiasjoner til nettopp «Super Meat Boy». Foreløpig er McMillen sparsommelig med informasjon. Team Meat vil enda ikke si noe om når spillet skal være ferdig eller til hvilke plattformer det kommer ut til.

- «Mew-Genics» er uten tvil det rareste prosjektet jeg har jobbet på, og det sier en del.

- Tommy og jeg er veldig fornøyd med hvordan utviklingen av det har gått, og har bestemt oss for at «Mew-Genics» offisielt blir det neste spillet fra Team Meat.

- Vi ønsker ikke å avsløre for mye her og nå, men vi kan si at spillet blir merkelig – og at det involverer katter, skriver McMillen på Team Meats blogg (via Eurogamer).

Han legger også til at spillet får tilfeldig genererte brett, uten å gå i særlig detalj. Men McMullen står bak «Binding of Isaac» som har den slags - et spill som altså skal føles friskt og nytt hver gang du spiller det.

«Super Meat Boy», plattformspillet som startet som et pc-flashspill to år tidligere, kom endelig ut i 2010 - etter en lang og utmattende prosess der de to spillskaperne bak hadde risikert en hel del før lanseringen. 

Dette er noe som kan bevitnes i dokumentaren «Indie Game: The Movie».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3