Får du tak i «Dark Souls» tidlig?

Da kommer utviklerne og banker den virtuelle dritten ut av deg.

22. september 2011 13:14

«Dark Souls», på en måte oppfølgeren til det kritikerroste «Demon's Souls», kommer og river ut håret ditt den 7. oktober.

Vanskelighetsgraden skal visstnok være jekket opp betraktelig i forhold til forgjengeren, som allerede økte blodtrykket på spillerne til faretruende nivåer, men

Om du får tak i spillet fra en butikk (eller Elkjøps nettsider, hirr hirr) før datoen det slippes vil utvikler From Software gi spillerne en heller utrivelig overraskelse over nett:

Spillet har en funksjon der spillere kan hoppe inn og ut av andres økter for å enten hjelpe til eller ødelegge. «Demon's Souls» hadde en lignende funksjon, der online-spillere til og med kunne kontrollere en boss-karakter mot deg.

From Software derimot, er enda mer utspekulerte. De vil via dette online-systemet sende flere fiendtlige «Black Phantoms» inn i spillene til de som er for tidlig ute for å gjøre djevelskap og stikke kjepper i hjulene til spilleren.

Disse fiendene er maks-level (145), har 1900HP og samtlige abilities vridd opp til 99, som er maksimum.

Edge rapporterer at deres anmelder har spilt spillet i 60 timer og bare er level 43!

Dette fungerer nødvendigvis bare om du er koblet opp på nettet, så en utkobling burde la deg spille i fred. Herlig ondskapsfullt, uansett!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3