Får du ikke nok kjeft for å ha glemt oppvasken til daglig?

Slik blir «The Sims 4».

16. august 2013 11:02

(PressFire.no): De første detaljene om «The Sims 4» skulle egentlig vente til Gamescom-messen neste uke, men All Games Beta har allerede gravd opp en saftig infopakke om den etterlengede livssimulatoren.

Om du mestrer det å gå på eggeskall dårlig, kommer vi med dystre nyheter: ikke bare skal følelsene stå i sentrum, Sim-ene har etter sigende fått bedre hukommelse også.

Snickarboden

- Sim-ene kan oppleve et vidt spektrum av følelser og blir påvirket av andre Sim-er, handlinger, begivenheter, minner - til og med klærne og inventaret du velger, lyder pressemeldingen.

Takhøyden for å tusle rundt i boksershorten på kveldstid ser med andre ord ut til å ha nådd et absolutt lavmål i neste utgave av livssimulatoren.

- De beveger og oppfører seg mer naturlig enn noensinne, fra å multitaske til å uttrykke følelser gjennom måten de går på, påstår beskrivelsen fra utgiver EA. 

Også skapelsesverktøyene skal ha fått en overhaling, som ikke utdypes, enten du vil kna fram den perfekte lille menneskekopien eller dekorere kåken.

Behind blue eyes

Sist gang vi hørte noe om «The Sims 4», var fokus særlig rettet mot øyne, og deres funksjon som vinduer inn til sjelen

Noen av de største spørsmålene forblir likevel ubesvart: Hvilken forretningsmodell kan vi forvente? Hvilke reelle forandringer er det i måten vi spiller på? Hva er gjort med skaperverktøyene?

En del av dem får vi forhåpentligvis svar på neste uke under Gamescom-messen i Köln, hvor EA skal ha en robust tilstedeværelse.

Det vi vet er at spillet skal utgis til Windows og Mac OS X, sannsynligvis i starten av 2014.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3