- «Forza 7», «Battlefront II» og «Red Dead Redemption 2» skal vise fram Project Scorpio

Og det skal skje «snart».

3. april 2017 11:45

(PressFire.no): Det går nå rykter om at Microsofts avduking av sin nye spillkonsoll, Project Scorpio, skjer om få dager.

Ifølge ryktebørsen er det spesifikasjoner som skal offentliggjøres, og Xbox-sjefen Phil Spencer selv bekrefter på mikrobloggenettstedet Twitter at det skjer noe «snart».

- Jeg skjønner hvorfor du spør. Vi er veldig fornøyd med hva vi ser fra 1P og 3P (journ. anm. førsteparts utviklere og tredjepartsutviklere), du får høre mer snart. Beklager at dere må vente, skriver han på spørsmål om ryktene.

Bilde fra «Red Dead Redemption 2»-traileren.

4K-demo

Samtidig hevder Windowscentral.com at de har fått klørne i informasjon om hva som skal brukes for å vise fram den nye konsollen.

Forbedrer gamle spill?

Windowscentral.com mener også å ha informasjon som mener at spil som bruker dynamisk oppløsning på Xbox One vil dra umiddelbar nytte på Project Scorpio.

Angivelig skal skaleringsteknikk brukes for å dra nytte av maskinkraften i den nye maskinen på «gamle» spill, ikke ulikt slik den nylig lanserte boost modusen på PS4 Pro.

Foreløpig er en slippdato uklart for Project Scorpio, men Microsoft har sikta seg inn på julen 2017.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3