«Forza 6»-videoen tar oss på en reise i racing-historien

Se 41 år med bilspill.

5. september 2015 18:27

(PressFire.no): Splitter nye «Forza Motosport 6» er unektelig vakkert i reklamesnuttene man har sett hittil.

Stadig utvikling

I det nyeste, kreative traileren fra Turn 10 Studios får vi i alle fall en liten oppfrisking av minnene rundt spillhistoriens store gjennomslag i racing-sjangeren. Selv fyller «Forza»-serien ti år i år, men det første spillet i traileren er faktisk imponerende 41 år gammelt!

Klarer du å se hvilke spill det er snakk om?

Utviklingen går stadig videre, og ikke bare på den grafiske fronten. I det nye «Forza»-spillet kommer det til å være en ny utfordring for de fartsglade; vannplaning og regn, som visstnok skal gi en høyintensiv opplevelse.

Beste noensinne

«Forza 5» var ikke alt vi hadde håpet på og scoret bare en stakkarslig treer av vår anmelder. Utviklerne har dermed litt å ta igjen for å gjøre jubileumsåret det beste noensinne slik traileren ikke overraskende forskutterer.

Simulasjonen skal kombinere dekk, slitasjen på disse, vekta på bilen og farta. Sammen med underlaget skal dette skape en heidundrende opplevelse, lovet utviklerne da vi snakket med dem under GamesCom i Køln tidligere i sommer.

«Forza Motorsport 6» blir lansert til Xbox One 18. september. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3