Fortsetter «GTA V»-historien neste år

- Mer kaos og uventede eventyr.

10. desember 2013 11:18

(PressFire.no): Neste år blir det påfyll svært mange har spurt etter, siden lanseringen av «Grand Theft Auto V» denne høsten.

Selv om Rockstar Games har forsikret at de fortsetter arbeidet med å lage innhold og nye aktiviteter i «Grand Theft Auto Online», vil de også pakke mer innhold til enspillerdelen, forteller de.

- Betydelige utvidelser

- Til dere som har lyst til å hoppe tilbake i historien til «Grand Theft Auto V» - vi har store planer om betydelige utvidelser i 2014 som fortsettelser Michael, Franklin og Trevors gjerninger, kaos og overraskende eventyr i de sørlige delene av San Andreas, forteller Rockstar.

Utvikleren røper ikke en mer eksakt lanseringsplan, og sier i denne omgang heller ikke om de har tenkt å følge i fotsporene til «GTA IV» – som fikk to store episoder, «The Lost and Damned» og «The Ballad of Gay Tony».

Mer «Online»-innhold i dag

Allerede denne uka blir det nye oppdateringer til «GTA Online». Spillerne kan nå selv begynne å lage sine egne Deathmatch-varianter og billøp.

Utviklerne betegner dette som en betaversjon, og vil slippe skapergleden løs allerede i dag (tirsdag 10. desember) hvis alt går etter planen.

Denne oppdateringen er gratis.

- Med tilgang til noen av de samme verktøyene brukt av våre egne design- og utviklingsfolk, kan du lage egne, blodige våpenkamper, høyoktans gateløp og jagerflydueller, sier Rockstar til VG247.

Spillerne vil kunne designe og dele med andre, og de beste skaperverkene i «GTA Online» blir trukket fram i «Rockstar Verified Jobs»-menyen. Senere denne måneden kommer en ny onlinemodus Rockstar beskriver som en variant av velkjente capture the flag.

- Inntil fire lag slåss for å stjele smuglervarer, lastebiler, busser eller annet fra motstandernes baser – der du bruker kjøretøy som takler høye hastigheter, eksplosive våpen og kyndig lagarbeid.

Neste år får «GTA Online» ytterligere påfyll gjennom muligheten til å samarbeide om å begå ran.

- Heists er i utvikling og vi jobber hardt for å få disse til å bli så polerte og morsomme som de kan bli. Flere detaljer kommer på nyåret, heter det fra offisielt hold.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3