Fortsettelsen av «Life is Strange» utsatt på ubestemt tid

2. mars 2015 10:05

(PressFire.no): På samme måte som Telltale Games («The Walking Dead», «The Wolf Among Us»), har «Life is Strange» tenkt å brette ut en historie fordelt på flere episoder.

Den første kom i slutten av januar. Planen var lenge at andre del skulle være klar 13. mars, men det er nå klart at det ikke skjer.

Ferdig i løpet av mars

Square Enix, som er utgiveren, har bekreftet overfor Destructoid at fortsettelsen blir skjøvet på. De har ingen ny dato å dele foreløpig, og oppgir heller ingen grunn til at marsdatoen de først arbeidet etter nå er vraket.

Dotnod, folka som tidligere har stått bak «Remember Me», hadde en plan om å slippe en ny episode med seks ukers mellomrom.

Spillskaperne forteller i en oppdatering at de skal klare å ha ferdig episode to i løpet av denne måneden, men det er foreløpig usikkert når denne kommer ut.

 Utviklingen går videre, og vi ser fram mot å kunne slippe denne før utgangen av mars, skriver Dotnod på Twitter.

Skjebnesvangert

«Life is Strange» starter som et high school- og småbydrama med den litt tilbaketrukne jenta Max Caulfield i hovedrollen. Hun er tilbake i hjembyen, og får tidlig ut i historien noen foruroligende fremtidsvisjoner.

Det er nemlig langt mer enn bare de sjalu jentene på skolen og trøblete kjærlighetsdrama du er nødt til å forholde deg til.

Vi som spiller får kjapt innblikk i Max’ evner, og kan spole tiden frem og tilbake for å manipulere enkelte hendelser.

Basert på valgene du gjør vil handlingen potensielt komme og bite deg i baken på et senere tidspunkt, er premisset Dotnod har forskuttert for resten av reisen i «Life is Strange». 

Den første av fem «Life is Strange»-episoder er nå ute til pc, PlayStation 3 og 4, Xbox 360 og Xbox One.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3