«Fortnite» støtter voice chat på Switch - uten å bruke app-tøyset til Nintendo

Plug 'n play.

13. juni 2018 10:13
Slik mener Nintendo det skal gjøres.

(PressFire.no): Er det noe som har forfjamset fansen med Switch og tiden etter lansering, så er det mangelen på kommunikasjonsmuligheter mellom venner eller ukjente.

Du har ingen måte å skrive meldinger til de på vennelistene dine, og skal du spille på nett i Nintendo-spill kan du kun aktivere voice chat gjennom en egen mobil-app.

Nå virker det som om utviklerne selv velger å gå rundt Nintendo, for «Fortnite» på Switch støtter voice chat uten noe mer tøys enn at du bare plugger i et headset.

Det melder Epic Games under E3, og sier at selv om spillet foreløpig ikke har denne funksjonen, så blir den skrudd på en gang i løpet av torsdagen.

- Om du har noen høretelefoner med mikrofon kan du bare plugge de inn og snakke med venner uavhengig hvilken plattform de spiller på.

Dermed ser det ut til at i hvert fall én utvikler har sett seg lei på at Nintendo ikke har implementert en så grunnleggende systemfunksjon, og vi krysser fingrene for at flere følger etter.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3